Relax and Sleep

Relax and Sleep 3.85

Fijne geluiden om bij in slaap te vallen

VOOR

  • Veel geluiden
  • Handige timer
  • Gemakkelijk in te stellen

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Relax and Sleep is een gratis applicatie die je helpt de slaap te vatten. De applicatie zit bomvol atmosferische geluiden, variërend van vogels in het bos tot kikkers in een vijver. Relax and Sleep bevat een handige timer, die je instelt op het aantal uren dat je nodig hebt om in te dommelen.

De opzet van Relax and Sleep is eenvoudig: zet je favoriete omgevingsgeluid aan of combineer verschillende geluiden om jouw ultieme rustmoment te creëren. Heb je een fijn setje speakers paraat staan, dan geniet je vast en zeker van het grote aanbod aan geluiden. Relax and Sleep heeft alles in huis: van kabbelende beekjes tot zacht klinkende windbelletjes of het geluid van een afgesloten televisiekanaal.

Steunend op de geluiden die bepalend zijn voor sfeer en persoonlijk welbevinden vindt een ieder rust met Relax and Sleep. Wat opvalt is het grote aanbod van geluiden, waarmee je fijne combinaties maakt. Uiteraard zijn ook de walvisgeluiden van de partij. Desgewenst zet je je telefoon op een standaard naast je bed, waarbij Relax and Sleep fungeert als alarmklok (inclusief mooie rode cijfers).

Relax and Sleep doet wat het belooft: je in slaap brengen. Voor mensen die problemen hebben met wegdromen biedt een beetje sfeergeluid uitkomst. Het is immers de tegenwind die de vlieger doet opstijgen en Relax and Sleep biedt het prikkelende duwtje in de rug.

Meeste downloads Gezondheid & Fitness voor android

Meer
Relax and Sleep

Download

Relax and Sleep 3.85

Beoordelingen about Relax and Sleep